Vóór wedstrijden krijgen we vaak zulke vragen om zeer verschillende en absoluut begrijpbare redenen, maar vanuit praktische organisatie is het jammer genoeg onmogelijk om hiermee rekening te houden. Bovendien worden de flights automatisch ingedeeld door i-Golf.

De organisatie van wedstrijden vraagt een zorgvuldige aanpak. Afhankelijk van de spelformule en zonsondergang dienen blokken in voor- en namiddag ingepland te worden, de baan geblokkeerd te worden, flights van 3 à 4 deelnemers ingedeeld te worden, communicatie van starturen naar de spelers tijdig te gebeuren, enz. Er komt dus heel wat bij kijken.

Het liefst zouden we uiteraard iedereen tevreden willen stellen, maar planningsgewijs en organisatorisch is het niet haalbaar om met speciale verzoeken rekening te houden. Vandaar dat er verschillende blokken doorheen de dag opengesteld worden om in te schrijven.

We staan enkel uitzonderingen toe voor jonge spelers die begeleiding nodig hebben, en voor de regelmatige vrijwilligers die die dag als inschrijver, starter of marshal de wedstrijd vlot laten verlopen. 

Kortom, schrijf u tijdig in voor wedstrijden. En indien uw favoriete startblok volzet is, stellen we voor om uw agenda alvast vrij te houden voor de volgende wedstrijd. Hartelijk dank voor uw begrip!