Op woensdag 8 april is WaseGolf welkom in Sterrebeek. Deze gloednieuwe inlandse linksbaan werd ontworpen door Bruno Steensels en werd op 5 juni 2017 ingehuldigd door Nicolas Colsaerts, Thomas Detry en Thomas Pieters. 

Op de plek waar vroeger de paarden over de vermaarde hippodroom draafden, wacht ons een uitdagende 18 hole Championship Course voor de min 35,4 handicap, en een 6 hole Compact Course voor de hogere handicaps. 

Vanaf 12u werden 30 plaatsen voor ons voorbehouden voor de Championship Course, en 20 voor de Compact Course. Er wordt een formule voorzien mèt en zonder 3-gangen menu ‘savonds. Meer details volgen nog, maar hou alvast je e-mail en i-Golf in de gaten!

De wedstrijd over 18 holes is tevens de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de Beker van Vlaanderen. Er zijn 5 categorieën:

  • - Mixed Brut Dames/Heren
  • - Categorie 1 Net 0-18,4 (Dames/Heren)
  • - Categorie 2 Net 18,5-36 (Dames/Heren)

De winnaars van elke categorie worden uitgenodigd voor de zonale 1/2de finale op zondag 30/8 op Flanders Nippon G&BC Hasselt. Golf Vlaanderen voorziet voor elke deelnemer een tee-gift en een prijs voor de 1ste in elke categorie. De finale wordt gespeeld op zondag 20/9 op Millennium Golf in Beringen.

Voor de overige bestemmingen en data van de 'WaseGolf on Tour', de nieuwe naam voor 'WaseGolf op reis', wordt nog druk overlegd zowel met binnenlandse als buitenlandse clubs. We houden jullie zeker op de hoogte.