2019 in cijfers

Onze club blijft gestaag groeien. Van de maar liefst 350 clubleden, zijn het grootste deel “rabbits” met een handicap hoger dan 36. Vele leden die in het openingsjaar van onze club gestart zijn met golfen, hebben hun handicap intussen al aardig verlaagd. We hopen deze trend verder te zetten en volgend jaar mee te strijden bij de interclubwedstrijden.

Smaakt naar meer

2019 was een bewogen jaar voor ons horeca team. Nieuwe chef, veranderende openingsuren, .... En toch slaagde de nieuwe ploeg erin om service en maaltijden van topniveau te serveren. Zelfs met minder dagen goed weer dan in 2018, leverde hun inzet een stevige omzetverhoging in de brasserie op. Een dikke pluim en een welgemeende dank u aan het hele team!

Bedankt vrijwilligers!

Zoals elke vereniging hebben we ook bij WaseGolf vrijwilligers nodig. Bestuursleden, captains, wedstrijdvrijwilligers, Marshalls, ... Allemaal dragen ze een steentje bij aan de vlotte dagelijkse werking, de aangename clubsfeer en onze financiële gezondheid. Zonder onze vrijwilligers stonden we nergens, daarom onze oprechte dank!!!

Weetje: Het WaseGolf vrijwilligersbeleid is conform de geldende wetgeving omtrent vrijwilligerswerk. Daarom krijgen onze vrijwilligers geen vergoeding, maar wel exclusieve toegang tot bepaalde activiteiten die we speciaal voor hen organiseren met gereserveerd werkingsbudget als bedanking voor hun belangeloze inzet.